Friday Sessions with Todd Terry

Friday Sessions with Todd Terry!

Friday Sessions maakt zich alweer klaar voor de volgende editie op vrijdag 27 november waarbij niemand minder dan Todd Terry de decks bij Escape gaat bemannen. Na een aantal onvergetelijke avonden en met nog maar net een prachtig Amsterdam Dance Event achter de rug was het een kwestie van wachten tot Mr. Can You Feel It weer naar Amsterdam zou komen.

Wederom zal Escape uit haar voegen barsten met artiesten van formaat. Naast Todd Terry zullen Nederlands eigen house legendes Lucien Foort én Roog worden uitgenodigd om hun muzikale expertise ten gehore te brengen. Gezien hun ervaring is men verzekerd van een onvergetelijke avond waarbij de beste nieuwe en oude house platen gecombineerd zullen worden.

Als kers op de taart zijn Beauriche en Gabriel & Castellon verantwoordelijk voor de perfecte warm up. Beauriche heeft met diverse grote (internationale) optredens dé naam als het gaat om de juiste muziek. Een ongekend sterk release schema staat er voor Beauriche klaar waardoor je hem nog veel gaat horen de komende tijd.

Gabriel & Castellon zijn absoluut geen onbekenden van Escape waardoor zij, zoals altijd, kunnen zorgen van de perfecte ambiance om de avond mee te starten. Samen met de visuals van VJ Joury wordt dit een ongeëvenaarde house experience en een must voor house liefhebbers van toen tot en met nu!

Friday Sessions – Todd Terry

Vrijdag 27 november 2015

Escape, Amsterdam

23:00 - 05:00 uur

Entree: 17.50 euro (presale)

Line up: Todd Terry, Lucien Foort, Roog, Beauriche, Gabriel & Castellon

Genre: House

Event: http://tinyurl.com/fridaysessionstoddterry

Tickets: http://tinyurl.com/ToddTickets

VIP tafels: vip@escape.nl