Wie wordt The Next Entrepreneur 2015?

vrijdag 27 november 2015 10:12 Economie

Dit is een origineel bericht van MKB-Nederland

Lisanne van Zwol (Kromkommer), Arjen van der Zee (PickThisUp), Tessa Tippersma (Knetterzeep) en Peter van Rosmalen (Paperwise). Dat zijn de vier ondernemers die dinsdag 1 december in Amersfoort kans maken op de titel The Next Entrepreneur 2015. Dat is de prijs die MKB-Nederland en Rabobank voor het vierde jaar op rij uitreiken aan de meest ambitieuze en veelbelovende starter van Nederland. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De ontknoping van The Next Entrepreneur maakt onderdeel uit van een groot startersevent dat MKB-Nederland en Rabobank organiseren in Theater De Flint in Amersfoort. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het plenaire programma, dat onder leiding staat van Humberto Tan. Belangrijke gast is Neelie Kroes, die als ambassadeur van Startup Delta komt vertellen hoe we van Nederland de vestigingsplaats voor start-ups kunnen maken. Ook gaat zij op het podium in gesprek met twee eerdere winnaars van The Next Entrepreneur.

PROGRAMMA Startersevent dinsdag 1 december:

13.00: Ontvangst

13.30: Plenair programma met finale The Next Entrepreneur en Neelie Kroes

14.45: Netwerken op het startersplein

15.00: Breakout-sessies

17.00: Borrel

Locatie: Theater De Flint, Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Over de verkiezing

MKB-Nederland en Rabobank zijn in 2012 gestart met The Next Entrepreneur om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten. The Next Entrepreneur onderneemt met passie, heeft een ambitieus plan en gaat doelgericht te werk. Hij of zij onderscheidt zich van zijn concurrentie met een unieke propositie en is altijd op zoek naar innovatie en vernieuwing om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en trends. Los van de verkiezing bieden MKB-Nederland en Rabobank starters een kennistraject om hun ondernemersvaardigheden te verbeteren en voorzien zij hen van relevante informatie, advies en een uitgebreid netwerk.