Nieuw bij zwembad Olympia: Aquavaria


Nieuw bij zwembad Olympia: Aquavaria

Zwembad Olympia start op maandag 4 januari 2016 met een nieuwe activiteit: Aquavaria. Wisselende lessen van Aquajoggen, Aqua-aerobics, Aquafitness en Bootcamp. Het geeft een boost aan het uithoudingsvermogen. Met Aquavaria worden en blijven deelnemers fit.

Iedere week wordt bij Aquavaria een andere aquasport gegeven. Bij de verschillende vormen doen deelnemers oefeningen voor de benen, armen en romp. De lessen zijn zowel met als zonder materialen.

De lessen zijn iedere maandag van 10.30 tot 11.15 uur en dinsdag van 14.00 tot 14.45 uur. Deelnemen aan een gratis proefles kan op maandag 4 en 11 januari of dinsdag 5 en 12 januari. De proeflessen zijn op dezelfde tijden als de reguliere lessen. Als extra voordeel zijn er geen inschrijfkosten
voor een Aquavaria abonnement in januari.

Voor wie?
Aquavaria is voor degenen die niet kunnen kiezen tussen de verschillende aquasporten of van afwisseling houden. De lessen zijn voor iedereen te volgen. Tempo en intensiteit zijn namelijk tijdens de training naar eigen wens aanpassen.

Aanmelden
Geinteresseerden voor zowel een proefles als een abonnement kunnen zich aanmelden bij de receptie van zwembad Olympia via telefoonnummer 0416 - 683 555. Deelnemers moeten kunnen zwemmen en gemotiveerd zijn om mee te doen.

Terug

* Gepubliceerd: 3-12-2015