Uitgifte kaarten voor de Nieuwjaarsvoorstelling


Op dinsdagavond 5 januari 2016 wordt het nieuwe jaar in het Stadstheater ingeluid met de Nieuwjaarsvoorstelling. Een groot aantal talentvolle Zoetermeerders treedt op onder begeleiding van het Theaterorkest. Aansluitend start de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur.

Dit jaar staan de optredens in het teken van Zoetermeer, stad van Pioniers en Vernieuwers. Op het podium laten de artiesten zien en vooral horen hoe de stad groeit en verandert door middel van verschillende soorten muziek. Van pop tot jazz en van klassiek tot musical.

Burgemeester Aptroot opent de feestelijke avond met zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna volgt de voorstelling. Na de voorstelling bent u uitgenodigd om te toosten op het nieuwe jaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Gratis entreekaarten

Voor het bijwonen van de Nieuwjaarsvoorstelling heeft u een entreekaart nodig. De uitgifte van de kaarten is verdeeld over drie dagen, om zoveel mogelijk inwoners in staat te stellen een kaart te bemachtigen voor deze voorstelling. Per dag wordt een vast aantal entreekaarten en zwerfkaarten
uitgegeven. Bij een zwerfkaart hebt u geen gegarandeerde plaats maar wordt bij aanvang van de voorstelling bekeken of er nog plaats voor u is. De afgelopen jaren is gebleken dat er plaatsen overblijven.

Een kaart bemachtigd, toch verhinderd?

Hebt u een entreekaart of een zwerfkaart en bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u om uw kaart in te leveren bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis. Andere inwoners kunnen dan van uw kaart gebruikmaken.

Nieuwjaarsreceptie

Na afloop van de voorstelling, rond 21.30 uur, kunt u met het gemeentebestuur in het theatercafe een toost op het nieuwe jaar uit te brengen. De Nieuwjaarsreceptie duurt tot uiterlijk 23.00 uur. Voor het bijwonen van deze receptie hebt u geen entreekaart nodig.

Uitgifte entreekaarten

De gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar in de foyer van het Stadstheater op:

* woensdagmiddag 9 december, van 14.00 tot 16.00 uur
* donderdagochtend 10 december, van 10.00 tot 12.00 uur
* vrijdagavond 11 december, van 18.00 tot 19.30 uur.

Vlak voor de uitgifte van de entreekaarten worden er volgnummers uitgereikt. Per persoon mag u maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=Op!

Foto: FotoFlex Nederland