Dutch Car Restorers op InterClassics Maastricht 2016


03 december 2015 , Federatie

Banner InterClassics Maastricht 2016

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 januari 2016 wordt in het MECC Maastricht de 23e editie van de internationale klassiekersbeurs InterClassics georganiseerd. Diverse bedrijven van de Dutch Car Restorers Association presenteren daar hun vakmanschap.

De Dutch Car Restorers Association staat voor een select aantal autorestauratie- en bekleedbedrijven die binnen Europa (zelfs wereldwijd) toonaangevend zijn in oldtimerrestauratie.

Beurs
Centrale thema's van de beurs zijn '100 jaar BMW' en 'British Royals, Bentley en Rolls Royce'. Met een beursoppervlakte van 35.000 vierkante meter en 275 exposanten is InterClassics het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Tijdens de beurs laten de Dutch Car Restorers hun expertise en
vakmanschap zien met prachtige, tot in de oorspronkelijke details gerestaureerde klassiekers. U kunt er bovendien terecht met alle vragen over klassiekers. U bent van harte welkom op de stands van:

* Altena Classic Service (Zuidhal)
* Tony de Bruijn Bekledingen v.o.f. (Westhal)
* Satink Restauraties (op het paviljoen van FOCWA/Dutch Car Restorers in de Noordhal)
* Oldtimer Service Eastend (op het paviljoen van FOCWA/Dutch Car Restorers in de Noordhal)

Presentatie restaureren van klassiekers
Tijdens de beurs organiseert de FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) de FEHAC Academy. Op vrijdagmiddag 15 januari verzorgen de Dutch Car Restorers op de FEHAC Academy een uitgebreide presentatie over alles wat komt kijken bij het restaureren van klassiekers. De FEHAC
Academy biedt een programma aan colleges en workshops door experts uit de klassiekerbranche.

Voor meer informatie kijkt u op de website van InterClassics Maastricht 2016.