Weekendafsluiting; werkzaamheden Santpoort-Noord


03 december 2015 - Nieuwsartikel

In het kader van de aanleg van de HOV-busbaan vindt er vanaf donderdag 10 december 2015 een tweede weekendafsluiting plaats in Santpoort-Noord.

Het gaat om de Hoofdstraat tussen de rotonde Santpoort-Noord tot de Broekbergenlaan ter hoogte van het tankstation Trovato. Vanaf 18.00 uur is de weg daar afgesloten. Naar verwachting duurt deze afsluiting tot zaterdag 12 december 24.00 uur.

Bereikbaarheid

Voor de bereikbaarheid van de omgeving zijn omleidingsroutes ingesteld. Deze omleidingsroutes zijn ter plaatse aangegeven. De werkzaamheden worden op donderdag al opgestart zodat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de jaarlijkse Kerstmarkt.

Daarnaast is op woensdag 9 december tussen 9.00-15.00 uur een deel van de Hoofdstraat bij de op- en afritten van de Westelijke Randweg (N208) afgesloten. Ook hier wordt u ter plaatse omgeleid. Indien de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn, bestaat er een mogelijkheid dat bovenstaande
werkzaamheden worden uitgesteld.

Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen aan aannemer Heijmans Wegen B.V.. Telefoon: (073) 543 53 53 of mail: hovvelsen@heijmans.nl.

Direct aanwonenden zijn via een nieuwsbrief op de hoogte gesteld.

* nieuwsbrief aannemer Heijmans (pdf - 599,91 kb)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel