Politie zoekt getuigen vechtpartij Thalia Lounge Rotterdam


Politie zoekt getuigen vechtpartij Thalia Lounge Rotterdam

Laatste update:
03-12-2015 | 15:03

Rotterdam - Vrijdag 27 november raakt een meisje zwaar gewond aan haar hoofd als andere bezoekers met elkaar aan het vechten slaan. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

In de nacht van donderdag op vrijdag was het meisje van 17 jaar in de Thalia Lounge toen er rond half drie 's nachts een vechtpartij uitbrak. Het meisje voelde ineens een pijnlijke steek aan haar hoofd en zakte in elkaar. Ze wist nog op eigen kracht naar buiten te komen waar zij werd
opgevangen door een omstander. Ze werd met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht, daar bleek dat ze een scheur in haar schedel heeft.



Inmiddels is zij buiten levensgevaar. De politie doet onderzoek en wil graag weten wat zich daar precies heeft afgespeeld. Daarvoor is de politie op zoek naar getuigen.



Was u de avond van donderdag 26 op vrijdag 27 november in de Thalia Lounge en heeft u de ruzie gezien of gezien hoe het meisje gewond is geraakt? Of heeft u hier iets over gehoord? Dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. As u liever anoniem wilt blijven, dan kunt u
bellen met M. via 0800-7000.