Inschrijving Delft Fringe Festival geopend

P E R S B E R I C H T

Delft, 3 december 2015

Inschrijving Delft Fringe Festival geopend

Zin om (weer) te spelen op het Delft Fringe Festival? Schrijf je dan nú in. Ook tijdens deze zesde editie zijn alle theaterdisciplines welkom. Het festival vindt in 2016 opnieuw elf dagen lang plaats, van donderdag 2 t/m zondag 12 juni. De inschrijving sluit op vrijdag 1 januari 2016.

Spelen op het Delft Fringe Festival noemen artiesten steevast een bijzondere ervaring. Laagdrempelig, direct contact met het publiek, mogelijkheid om acts uit te proberen, in korte tijd meerdere keren optreden; niet voor niets keert een grote groep artiesten jaarlijks terug. Maar er is voldoende ruimte voor een nieuwe groep deelnemers. Grijp je kans en doe het nu. Want het gaat snel en er is beperkt plek.

Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Zuid-Holland. Podiumkunstenaars uit Nederland én daarbuiten weten inmiddels het festival in Delft te vinden.

Jaarlijks verandert de binnenstad van Delft in podium. Op tientallen onverwachte plekken, maar ook in de theaterzalen vinden weer meer dan 100 voorstellingen plaats. Dans, muziek, toneel, straattheater, kindertheater, cabaret en mime, het is er allemaal. Elf dagen lang theater voor jong en oud.

Vul nu het inschrijfformulier in op www.delftfringe.nl. De inschrijving sluit op vrijdag 1 januari 2016. Tot Delft Fringe!