Glassdoor(R) benoemt Brad Mirkovich Chief Revenue Officer

Mirkovich draagt 20+ jaar verkoop- en operationele expertise bij met sterk groeiende technologie bedrijven

LOS ANGELES, CA--(Marketwired - Dec 3, 2015) - Glassdoor, de snelst groeiende job- en rekruteringsmarkt,(1) heeft vandaag aangekondigd dat Brad Mirkovich benoemd werd als Chief Revenue Officer (CRO) waar hij verantwoordelijk zal zijn voor het opschalen van de verkoop en service organisatie om de inkomsten en rentabiliteit te optimaliseren. Mirkovich zal rapporteren aan de Glassdoor medeoprichter en CEO Robert Hohman.

Mirkovich draagt meer dan 20 jaar verkoop- en operationele ervaring aan bij tot de rol. Tot voor kort was Mirkovich actief als SVP van de wereldwijde verkoop- en bedrijfsontwikkeling voor Dynatrace, een in Boston gebaseerde toepassing prestatiebeheer softwarebedrijf, waar hij verantwoordelijk was voor de globale distributie en hij aan het hoofd stond van een team van 450 personen. Voordien heeft Mirkovich zeven jaar gewerkt bij Concur Technologies (CNQR), een top SaaS-leverancier best bekend voor hun werknemer uitgaven beheersoftware dat in december 2014 overgenomen werd door SAP. Op het moment van de overname hield Mirkovich de positie van General Manager van de Americas Enterprise Business waarbij hij aan het hoofd stond van de inkomsten-genererende organisatie met meer dan 400 werknemers in de verkoop, solution consulting, marketing, klantontwikkeling en bedrijfsontwikkeling. Mirkovich heeft bovendien senior salesfuncties bekleed bij Verint Systems (VRNT) / Witness Systems (WITS), Recruitsoft, Inc. (nu Taleo), Selectica (SLTC) en Parametric Technology Corp. (PMTC). Mirkovich heeft zijn Bachelors of Science in Business Administration/Management ontvangen van Bucknell University in Lewisburg, Pennsylvania.

"Ik verheug mij er op Brad te kunnen verwelkomen bij Glassdoor omdat hij uitgebreide ervaring en succes bijdraagt in de opschaling van inkomsten en operaties in software en technologie bedrijven van wereldklasse," zei Hohman. "Glassdoor verkoopt niet alleen producten, we bieden oplossing pakketten aan werknemers van alle grootten om hun werknemer merken efficienter en actiever te beheren. De ervaring van Brad op het gebied van software, technologie en media verkoop zal Glassdoor helpen de volgende groeifase te bereiken. Met Brad aan de leiding, ondersteun door onze indrukwekkende functieoverschrijdende teams, ben ik enorm opgetogen over onze groeivooruitzichten in heel de wereld."

"Door revisies en evaluaties van werknemers voor te stellen, heeft Glassdoor de werknemer transparantie getransformeerd en de wijze waarop werkzoekenden nieuwe kansen en mogelijkheden vinden die voldoen aan hun persoonlijke behoeften voor eeuwig veranderd," zei Mirkovich. "Ik ben enorm blij deel uit te maken van de missie mensen overal te helpen jobs en bedrijven te vinden waar ze van houden en onze snel groeiende marktmogelijkheden op te schalen."

Glassdoor is de snelst groeiende jobs en carriere website in de V.S. volgens comScore(1) en biedt momenteel werkgelegenheid aan meer dan 550 personen in de V.S. en Europa en blijft aanwerven. Het bedrijf heeft recent haar plannen aangekondigd een kantoor te openen in Chicago en Dublin, Ierland in het begin van 2016.

Meer informatie over het Glassdoor Executive Team.

(1) in vergelijking met LinkedIn.com, Indeed.com, CareerBuilder.com en Monster.com. Op basis van unieke gebruikers, aangepaste joblijst sites % Change Media Trend Report, Comscore oktober 2015 Media Metrix(R))

Over Glassdoor Glassdoor is de meest transparante vacature en carriere marktplaats die de wijze veranderen waarop mensen een baan zoeken en hoe bedrijven toptalent rekruteren. Glassdoor combineert gratis en anonieme feedback, beoordelingen en salaris inhoud met vacatures om werkzoekenden te helpen de beste banen te vinden en belangrijke vragen te behandelen die naar voor komen tijdens het zoeken naar een baan, de sollicitatie, het sollicitatiegesprek en de onderhandelingsfases van de tewerkstelling. Glassdoor biedt werkgevers rekrutering en werkgever merkbekendheid oplossingen om kwalitatief hoogstaande kandidaten te helpen aantrekken aan een fractie van de kost van andere kanalen. Glassdoor beheert bovendien een van de meest populaire job apps op iOS en Android platformen. Het bedrijf werd opgestart in 2008 en het heeft ongeveer $160 miljoen ingezameld van Google Capital, Tiger Global, Benchmark, Battery Ventures, Sutter Hill Ventures, DAG Ventures, Dragoneer Investment Group en anderen.

Glassdoor.com is een geregistreerd handelsmerk van Glassdoor, Inc.