Volledig artikel


Gepubliceerd: 04 december 2015 om 10:00

Laatst gewijzigd: 04 december 2015 om 10:07

Vanaf 4 januari is het publieksplein in het stadhuis op werkdagen open van 8 tot 18 uur. Op donderdag kunt u terecht tot 20 uur. Zo hebt u meer tijd om een paspoort, vergunning of financiele regelingen aan te vragen. Nu gelden voor de verschillende locaties van de gemeente nog verschillende
openingstijden.

[IMG]
Stadhuis
[IMG]
Stadhuis

"Een nieuw gebouw met nieuwe tijden", aldus burgemeester Andries Heidema. "Alle dienstverlening geconcentreerd op het `publieksplein' met allemaal dezelfde openingstijden, zo geven we een mooie impuls aan onze dienstverlening".

Openingstijden Bathmen per 4 januari

De openingsdagen van Publiekszaken Bathmen veranderen per 4 januari in dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 17 uur. Het totaal aantal openingsuren blijft gelijk.

Openingstijden Schalkhaar per 4 januari

In Schalkhaar kunt u vanaf 4 januari terecht op maandag en donderdag van 14 tot 17 uur. De woensdag vervalt. Uit tellingen van het huidige gebruik blijkt dat een openstelling van 2 dagdelen voldoende is om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Alle informatie over de bereikbaarheid van de gemeente gedurende de verhuizing staat op www.deventer.nl/degemeenteverhuist.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de gemeente Deventer? Abonneer u dan op de wekelijkse nieuwsbrief Nieuws @Deventer.nl.