Aanrijding met veel schade


Aanrijding met veel schade

Laatste update:
04-12-2015 | 12:21

Nijmegen - Donderdagavond rond 23.00 uur reed een 58-jarige Nijmeegse met haar personenauto tegen meerdere voertuigen in de Nijmeegse wijk Zwanenveld. Daarbij liepen 2 personenauto's, een carpool en schuur schade op. De vrouw reed onverzekerd en zonder rijbewijs; zij is aangehouden door de
politie.

De automobiliste zou twee personenauto's geraakt hebben die onder een carport stonden aan de Zwanenveld 60^e straat. Een van de auto's is daarbij tegen een pilaar geduwd, deze brak af. De muur van de schuur en spullen die binnen stonden zijn volgens de eigenaar eveneens beschadigd.
Een getuige meldde de politie dat de bestuurster even daarvoor met haar auto bij de voormalige postkantoor, tegen een auto was gereden en daarna de bewuste 2^e aanrijding had veroorzaakt.







De verdachte bleek na politieonderzoek niet in bezit van een rijbewijs en onder invloed van alcohol. De vrouw is aangehouden voor een specifiekere ademanalyse waarbij zij 180 ugl. blies; wettelijk is het maximum 220 ugl. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

(2015591657)