Tour of Faith in Hoogvliet


Tour of Faith in Hoogvliet 4-12-2015



Zondag 13 december 2015

Op zondagmiddag 13 december zijn alle jongeren van zestien tot dertig jaar uitgenodigd voor Tour of Faith in Hoogvliet. In de Mariakerk zal mgr. Van den Hende om 15.00 uur de eucharistie celebreren. Aansluitend aan de eucharistieviering is er tijd voor aanbidding van het Heilig Sacrament.
Ondertussen is er gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, als voorbereiding op Kerstmis. De middag wordt afgesloten met soep en broodjes. De eucharistieviering en de aanbidding zullen worden opgeluisterd door zang en muziek van het Antilliaanse koor
Mensaheronan di Pas uit de parochie.

In het sacrament van boete en verzoening mogen we vergeving vragen voor onze zonden en zo ons leven opnieuw plaatsen in het licht van de Heer. Met Kerstmis vieren we zijn menswording: Hij is naast ons komen staan in ons leven op aarde. Hij nodigt ons uit ons leven met Hem te verbinden.
Vertrouwen op Gods liefde en vergeving vragen, helpen ons op die weg naar Jezus toe.

De Mariakerk is gelegen aan de Parelvissersstraat 131 te Hoogvliet. Aanmelden voor deze editie van Tour of Faith, in verband met de inkopen, kan via Facebook.

Deze editie van Tour of Faith maakt deel uit een cyclus ontmoetingen voor jongeren. De opzet van de ontmoeting op 13 december is bijzonder, met het oog op de voorbereiding op Kerstmis. De volgende Tour of Faith vindt op 10 januari 2015 plaats in Gorinchem.