Paul Frissen nieuwe voorzitter VVTT


Op zondag 29 november werd tijdens de ledenvergadering van de VVTT Paul Frissen door de leden gekozen als nieuwe voorzitter. Paul Frissen volgt Luc Janssen op die 10 jaar lang voorzitter was van de VVTT. Luc Janssen blijft tot de volgende ledenvergadering aan als bestuurslid om de overdracht
goed te laten verlopen.

Thomas Groenevelt werd eveneens toegevoegd aan het bestuur. Met de nieuwe benoemingen bestaat het bestuur van de VVTT uit vijf personen:

* Paul Frissen - voorzitter
* Martijn Spithoven - secretaris
* Bert van Schaik - penningmeester
* Thomas Groenevelt
* Luc Janssen

Nieuwe ideeen bestuur
De ledenvergadering werd gehouden tijden een bijeenkomst over ledenwerving en individuele begeleiding. Paul Frissen presenteerden de ideeen van het nieuwe bestuur. Deze plannen werden eerder al bekendgemaakt in de aankondiging van de ledenvergadering.

De belangrijkste veranderingen zijn betere communicatie, verjonging van het ledenbestand en intensivering van de samenwerking met NTTB, NLCoach, afdelingen en verenigingen.

VVTT en NLCoach
Vanaf 2016 is ieder lid van de VVTT tevens automatisch lid van NLCoach. Hierdoor kunnen de leden naast de tafeltennis specifieke bijscholingen van de VVTT ook met aanzienlijke korting deelnemen aan de vele sportoverschrijdende bijeenkomsten van NLCoach.

Trainerscongres
Vrijdag 17 of zaterdag 18 juni 2016 zullen VVTT, NTTB en NLCoach gezamenlijk een eerste nationaal tafeltennistrainerscongres organiseren.

NTTB/WO