Yacht winnaar 2015 in Human Resourcesbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151207 -- Yacht is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Human Resourcesbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Yacht wordt alom gezien als een van de leidende bedrijven in haar branche. Zij weet haar uitgebreide kennis op het gebied van HR en arbeidsbemiddeling uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten en opdrachtgevers weet te bereiken.’

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doet zij vanuit de overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Gestreefd wordt naar optimaal resultaat: de professional uitdagend werk bieden waarmee de organisatie van de opdrachtgever blijvend verbetert. Yacht NL BV is ontstaan vanuit de Randstad Organisatie met als doel organisaties en mensen met een vak op hoog niveau (HBO/Academisch) met elkaar te verbinden, onder de term Number One in Connecting Professionals. En dat in alle sectoren.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Yacht NL BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Yacht NL BV, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Professionals verbinden

Voor Yacht ligt de kern van haar succes in het bij elkaar brengen en houden van professionals. Dit organiseren, en het hierdoor creëren van aantrekkelijke verbanden, is de kracht van Yacht. De professionals herkennen dit. Dagelijks zijn via Yacht circa vierduizend profs aan het werk. De eigen organisatie telt enige honderden medewerkers die de dienstverlening mogelijk maken. Mens en markt hebben het gedachtegoed en de professionaliteit van Yacht omarmd. Bij de betrokkenen leeft een hecht Yacht-gevoel’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Haar ambitie is eenvoudig te beschrijven: de grootste zijn. Om in alle sectoren een hiervoor benodigd marktaandeel te behalen, besteedt Yacht grote aandacht aan de communicatie met markten en doelgroepen en geeft ze aan waar de onderneming nu voor staat: het verbinden van professionals via een werkwijze die zich kenmerkt door visie, gevoel en leren van elkaar. Yacht blijft investeren in vernieuwing en ontwikkeling, met de focus op de menselijke kant en een sterke financiële basis. ‘Een absolute topper en de terechte winnaar in haar branche!’, aldus de jury.

Meer informatie: https://www.yacht.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.