Jan rijdt rond: maandag 7 december


In Jan rijdt rond gaat Jan erop uit. Jan haalt op, Jan werkt mee, Jan is nieuwsgierig. Jan speelt in op de actualiteit en doet dat met een twist maar gaat ook op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen in het land. In de derde uitzending van Jan rijdt rond (maandag 7 december, 19.55
uur, NPO 3) gaat Jan weer op pad.

Jan is je man

Jan staat op de gastenlijst van een schuifel-speeddate. In plaats van de traditionele speeddate aan een tafeltje mogen de gasten elke keer met iemand anders schuifelen. Voelt je schuifelpartner goed dan mag je hem of haar mee naar huis nemen, aldus een van de organisatoren. Het klinkt simpel,
en als een goed alternatief voor Tinder. Maar is dat ook zo? Jan zoekt het uit.

Jan volgt

Vandaag volgt Jan Nabil op weg naar Nederlandse les. Hij is gevlucht voor de problemen in Eritrea. Ondanks dat hij nog maar net in Nederland is geniet hij enorm het Nederlandse lied. Elke dag luistert hij Frans Duijts, het maakt hem vrolijk. Uiteindelijk hoopt Nabil dichter te worden.

Ook Jan

Er zijn bijna 187000 Jannen in Nederland. Vandaag zijn we bij een vrouwelijke Jan. Jan Dekker is 23 jaar en komt uit Amsterdam. Haar vriendje heet, hoe toevallig, ook Jan.

Jan en de beste slechtste slogan

Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op de beste slechtste slogan van het jaar. Maar wat is eigenlijk een goede slechte slogan. Jan legt een aantal suggesties aan hem voor. Met uiteindelijk doen, een slogan bedenken voor Jan rijdt rond.

Jan rijdt rond, maandag 7 december, 19.55 uur, NPO 3.

Programma

* Jan rijdt rond

Meer informatie

* Suzanne Gerritse

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880