Extraatje met AV-Delft


Extraatje met AV-Delft /

07 december 2015 - De zorgpremies gaan omhoog, maar met een AV-Delft betaalt u minder. Met ingang van 2016 krijgen mensen met de aanvullende zorgverzekering AV-Delft korting op hun premie.

Het gaat om 10 euro per maand per premiebetalende volwassene, dus 120 euro per jaar. De gemeente heeft hierover afspraken gemaakt met VGZ, Zilveren Kruis Achmea en zorgverzekeraar DSW.

Niet gratis, wel meer vergoed

De gemeente Delft kent al jaren een speciale aanvullende zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen; de AV-Delft. Het totale pakket aan kosten dat wordt vergoed via de AV-Delft is meer dan een normale aanvullende verzekering. De AV-Delft is niet gratis, wel wordt er meer vergoed voor
dezelfde prijs. Om de AV-Delft nog aantrekkelijker te maken gaat de gemeente een stukje van de premie vergoeden.

Omstreeks 15 december

Alle inwoners van Delft (premiebetalende volwassenen) die in 2015 verzekerd zijn via de AV-Delft krijgen in december een bedrag uitgekeerd van 120 euro als bijdrage in de premie. Deze betaling zal omstreeks 15 december plaatsvinden. Voor iedereen die deelneemt aan de AV-Delft via DSW
zorgverzekeraar wordt de betaling verricht door DSW. Deelnemers via VGZ of Zilveren kruis krijgen het geld van de gemeente. In 2016 wordt ook een bijdrage gegeven. In 2016 gaan deze zorgverzekeraars maandelijks een bedrag van 10 euro vergoeden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de AV-delft? Wilt u overstappen naar deze verzekering?

* Kijk op deze site voor meer informatie over de AV-Delft.
* Ga voor vergelijken en overstappen direct naar gezondverzekerd.nl.



U vindt er uitgebreide informatie over het pakket en de kosten.

IFrame
</p> <p><a href="https://vimeo.com/111083444">De
Gemeentepolis</a> from <a
href="https://vimeo.com/user34115712">Gezondverzekerd.nl</a> on <a
href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>