Woninginbraken aan Paladijnenweg, politie zoekt getuigen


Woninginbraken aan Paladijnenweg, politie zoekt getuigen

Laatste update:
07-12-2015 | 13:46

Amersfoort - Maandagochtend 7 december is een 86-jarige vrouw berooft in haar woning aan de Paladijnenweg. De politie is nog op zoek naar getuigen.

In de nacht van zondag op maandag hebben de verdachten drie seniorenflats bezocht. Rond 3.05 uur braken ze, met behulp van een breekijzer, het schuifraam bij de woonkamer van een van de woningen open. Toen de verdachten naar binnen gingen werd de vrouw wakker. De verdachten deden zich voor als
politie en de bewoonster, die in de war was, gaf haar pinpas met pincode af. Een kwartier later hebben de mannen met deze pas gepind aan het Neptunusplein.

Signalement

Beide mannen waren tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1,70 meter lang. Ze hadden een blanke of licht getinte huidskleur en een normaal postuur. Ze droegen een donkere leren jas en een donkere broek. De man die de bewoonster aansprak had donker kort haar en sprak goed Nederlands.

Iets gezien?

Heeft u iets gezien in de buurt van de seniorenflats of aan het Neptunusplein? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Wanneer u liever anoniem melding wilt maken, kan dat ook. Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.