Verdachten na achtervolging aangehouden auto inbraak


Verdachten na achtervolging aangehouden auto inbraak

Laatste update:
07-12-2015 | 13:41

Houten - Zondagmiddag 6 december zijn twee verdachten na een achtervolging aangehouden voor een auto inbraak op een parkeerterrein aan de Peppelkade. De twee inbrekers zijn 24 jaar oud en afkomstig uit Utrecht en Vinkeveen.

Rond 12.50 uur kreeg de politie melding van de inbraak. De verdachten reden weg in de richting van het pompstation. De politie is direct een zoekactie gestart. Ze zien het verdachte voertuig rijden over de rotonde Laagraven en zetten de achtervolging in. De verdachten rijden met hoge snelheid
over de vluchtstrook van de rijksweg A12. Ter hoogte van Woerden gooien ze een navigatiesysteem uit het raam. Deze bleek gestolen te zijn en is in beslag genomen.

Aanhouding

Ter hoogte van de afrit Nieuwerbrug zetten de verdachten het voertuig stil en worden ze aangehouden. Het voertuig en het gestolen voorwerp zijn in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast en de politie onderzoekt de zaak.

112, daar pak je daders mee

Bent u getuige van een vernieling, inbraak of diefstal? Belt u dan 112, want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Door te bellen bij heterdaad situaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. `112 daar pak je daders mee!'