Kinderen koken in Kook cafe Young Chefs Almere


7 december 2015

Kinderen koken in Kook cafe Young Chefs Almere

[IMG]

Sinds vrijdag 27 november is Almere Centrum een kookcafe rijker. En wat voor een! In Kook cafe Young Chefs Almere aan Marktmeesterstraat 18 kunnen kinderen tussen 7 en 14 jaar iedere vrijdag onder leiding van ervaren volwassenen, waaronder ook vrijwilligers, een heerlijke driegangenmaaltijd
bereiden. De kinderkoks starten om 15.30 uur met de voorbereidingen: zij schrijven menukaarten, dekken de tafels en koken. Tussen 18.00 en 20.00 uur serveren ze de maaltijd aan de aanwezige gasten. Kom langs en geniet van een heerlijke maaltijd!

Hoe werkt het?

Iedere vrijdag is er ruimte voor 10 kinderkoks en 20 gasten. Het is de bedoeling dat iedere kinderkok minstens een familielid of vriend als gast uitnodigt. Kinderkoks en gasten kunnen zich elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur aanmelden door te bellen naar Glen Leeuwin:
06 11 19 63 02.

Kook cafe Young Chefs is een initiatief van Youth For Christ, buurtbewoners van Staatsliedenwijk, Almere Centrum, Stedenwijk en Kruidenwijk en is mede mogelijk gemaakt door Zelf Bedacht Zelf Gedaan en het wijkbudget.