Kom samen met RTV Utrecht in actie voor de voedselbank!


Vanaf maandag 14 december kan iedereen levensmiddelen bij RTV Utrecht inleveren voor de actie Samen voor de Voedselbank. De omroep zamelt een week lang houdbare producten zoals suiker en ontbijtgranen maar ook shampoo en wc-papier in. Inleveren kan tijdens kantooruren bij de studio aan de
Hengeveldstraat 29 in Utrecht. Het volledige boodschappenlijstje staat op www.rtvutrecht.nl/voedselbank. Zowel de radiozenders als de televisiezenders van RTV Utrecht staan van maandag 14 tot en met vrijdag 18 december in het teken van de voedselbanken en de inzamelingsactie.

Presentatrice Mari-Carmen Oudendijk maakt tijdens de actieperiode het televisieprogramma Samen voor de Voedselbank dat iedere dag op RTV Utrecht en UStad wordt uitgezonden. In het Radio M Utrecht FM 93.1 programma Goedemiddag besteedt Jos van Heerden tussen 15.00 en 17.00 uur extra aandacht
aan de actie. Sonja van Stek verslaat de actie tussen 12.00 en 14.00 uur voor Bingo FM 107.7 in het programma Lunchpakket.

Inzameladres
De deuren van RTV Utrecht zijn van maandag 14 tot en met vrijdag 18 december tussen 08.30 en 17.30 uur geopend. Het adres is Hengeveldstraat 29, 3572 KH in Utrecht. Meer informatie en de routebeschrijving staat op www.rtvutrecht.nl/voedselbank.

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.