Bezoek ons op de markt


7 december 2015

Bezoek ons op de markt

Almere stad zonder afval

Heeft u vragen over afval scheiden? Of zelf een goede tip? Wilt u Supporter worden van Schoon? Het promotieteam van Almere Stad zonder afval staat samen met medewerkers van de gemeente Almere op 17 december en 18 december op de markt om informatie te geven over afval scheiden en Supporter van
Schoon. Ook geven ze een gratis zakje strooizout weg.

. Donderdag 17 december Almere Buiten
. Vrijdag 18 december Almere Haven

Het doel van de gemeente is om in 2020 nog maar 50 kilo restafval per persoon per jaar over te houden. Dat is nu nog gemiddeld 170 kilo. Doet u mee? Dan werken we samen aan een stad zonder afval!

Supporter van Schoon

Wordt u blij van een schone straat? Blijft u langer wandelen in een schoon park? De gemeente Almere zet zich in voor een schone stad, maar u kunt ook meehelpen. Word Supporter van Schoon! Dan sluit u zich aan bij een snel groeiende beweging van mensen die, net als u, een schone leefomgeving
belangrijk vinden en daar graag iets extra's voor doen. U krijgt alle informatie over Supporter van Schoon op de markt, of kijk op www.almere.nl/schoonalmere.

Zakje strooizout

Bij de kraam kunt u een gratis zakje strooizout halen (zolang de voorraad strekt!). Het strooizout kunt u gebruiken om overlast te voorkomen van eventuele sneeuw en ijs in uw directe woonomgeving.