(Her)opening speeltuin en filmmiddag in Velswijk!


Actueel

Op 12 december 2015 om 14.30 uur (her)opent wethouder Seesing de speelplek aan de Boomgaard in Velswijk officieel, nadat sinds een jaar een werkgroep met inwoners en gemeente in touw is om de speelplekken in Velswijk te optimaliseren.

Momenteel wordt er flink gesnoeid om ruimte te creeren voor een fietscrossbaan die de kinderen zelf mogen helpen aan te leggen. Dus kinderen neem allemaal een schep en crossfiets mee! Tevens wordt voor jong en oud gezorgd voor een drankje.

Velswijk telt twee speelplekken die behouden blijven dankzij een mooie samenwerking tussen inwoners en gemeente. Gepeild werd welke wensen er zijn en inmiddels zijn de speelplekken in Velswijk leuker, ruimer en uitdagender geworden. Onder andere zijn er nu een waterpomp en pannaveldje bij
gekomen en er komen nog meer (natuurlijke) speelobjecten.

Meer info

Naborrelen in buurthuis

Nadat de jeugd zich deze middag heeft kunnen uitleven met het vormgeven van de nieuwe baan, is er voor iedereen de mogelijkheid om gezellig na te borrelen in buurthuis D'n Draejer waar aansluitend om 16.00 uur een filmmiddag is voor de jeugd van alle leeftijden! U bent welkom!