Voorgenomen reorganisaties Grontmij


Voorgenomen reorganisaties Grontmij

Geplaatst op 18 november 2015
[IMG]

Boventallig? Verval van functie? Aangekondigd ontslag?

Voorgenomen besluiten

De directie van Grontmij heeft voor haar plannen twee voorgenomen besluiten aan de Centrale Ondernemingsraad voorgelegd en gevraagd daarover advies uit te brengen. Het advies van de OR kan - in theorie - deze voorgenomen besluiten nog doen wijzigen. Iedere handeling die vooruit loopt op het
definitieve besluit kan achteraf voorbarig zijn.

Aanzeggingen

Het is op dit moment zo dat personeel zo hier en daar al te horen krijgt rekening te houden met het vervallen van hun arbeidsplaats dan wel met boventalligheid. Immers de OR moet nog een definitief advies uitbrengen. Volgens de planning valt een advies niet eerder te verwachten dan 3 december.

Vragen en de mogelijkheid daar antwoord op te krijgen

Medewerkers die inmiddels al een indicatie hebben gekregen omtrent hun toekomst bij Grontmij zitten met een hoop vragen. De Unie biedt de mogelijkheid op donderdag 26 november om 15.00 uur op ons kantoor te Culemborg vragen voor te leggen omtrent ontslag, het Sociaal Plan en de reorganisatie.
De Unie nodigt medewerkers die al lid zijn en medewerkers die een lidmaatschap overwegen uit om deze bijeenkomst te bezoeken.

Vooraf aanmelden

De medewerkers die de bijeenkomst van De Unie willen bezoeken kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Wilma van Son of te bellen naar 0345-851421.

Op de bijeenkomst zijn ondergetekende en mevrouw mr. Karin Oosterveld aanwezig .

Informatie

Mocht je andere vragen hebben of je mening willen geven, neem dan direct contact met John Kapteijn op. Je kunt John ook bellen op 06-52522067.



Informatie

Sectoren: Dienstverlening
Geplaatst in: Actueel Nieuws