Willeke Alberti maakt duizenden ouderen blij met een kerstkaart

maandag 7 december 2015 15:24 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Het PR Bureau

Amsterdam, 7 december 2015 - Het Nationaal Ouderenfonds lanceert in samenwerking met PostNL een kerstactie met als doel duizenden ouderen blij te maken met een onverwacht kerstkaartje. Onder de noemer 'Aan wie denk jij deze kerst?' wordt Nederland opgeroepen een kerstgroet te sturen naar een van de drie miljoen ouderen in Nederland. Het versturen van deze kaartjes kan gratis via de speciale website postnl.nl/ouderenfonds. De actie loopt van 7 tot en met 21 december 2015.

Credits Patricia Steur (foto links), Anita Pantus (foto rechts)

Willeke Alberti draagt de actie #aanwiedenkjij een warm hart toe: "Gedurende het jaar stuur ik regelmatig een kaartje met felicitaties of beterschapswensen naar vrienden en familie. De decembermaand is het moment om stil te staan bij ouderen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Ik roep daarom iedereen op om mee te doen aan deze actie. Samen zorgen we ervoor dat we duizenden ouderen dit jaar verrassen met een kerstkaartje!"

Hoe werkt het?

Via postnl.nl/ouderenfonds kan iedereen tot en met 21 december een kerstkaart sturen naar een oudere in Nederland. Schrijf een kerstgroet en verstuur de kaart. De postbezorgers van PostNL zorgen er vervolgens voor dat het kaartje bij de oudere bezorgd wordt. Deelname aan deze actie is gratis.

Een kleine moeite, een groots gebaar

Directeur van het Nationaal Ouderenfonds, Corina Gielbert: "Honderdduizenden ouderen kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Met deze actie kunnen we hen laten weten dat er aan ze gedacht wordt. Dat is belangrijk, want eenzaamheid onder ouderen is een groot probleem. Een kaartje sturen is een klein, maar waardevol gebaar waarmee we veel mensen een mooie dag kunnen bezorgen."

De actie 'Aan wie denk jij deze kerst?' maakt deel uit van een langdurige samenwerking tussen Nationaal Ouderenfonds en PostNL. Bezoek voor meer praktische informatie postnl.nl/ouderenfonds

*

*

*

*