Maatregelen Stadswerf feestdagen


03-12-2015

Om de jaarwisseling voor iedereen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en `feestschade' te beperken, neemt de gemeente enige preventieve maatregelen. Met betrekking tot de door de gemeente geplaatste en onderhouden afvalbakken, verzamelcontainers, milieueilanden en hondenpoepbakken betekent
dit dat hiervan tijdelijk geen gebruik kan worden gemaakt, want:

Rond en tijdens de feestdagen zijn de afval- en hondenpoepbakken verwijderd of afgesloten. Wij verzoeken u het afval en de uitwerpselen van uw trouwe viervoeter tijdelijk thuis in de minicontainer te deponeren.

* De ondergrondse container naast Rijsenborch 38 wordt op donderdag 31 december vanaf 14.00 uur afgesloten. Op vrijdag 1 januari wordt deze na 10.00 uur weer geopend.
* GFT-cocons worden op donderdag 31 december afgesloten en op zaterdag 2 januari weer geopend.
* Kledingbakken in Everdingen en Hagestein worden van 22 tot en met 24 december tijdelijk verwijderd. Overige kledingbakken worden dan afgesloten. De kledingbakken worden vanaf 4 januari weer geopend en teruggeplaatst.
* Plasticverzamelcontainers worden op donderdag 31 december tijdelijk verwijderd en in week 1 en 2 weer teruggeplaatst.
* Papierverzamelcontainers worden op donderdag 31 december afgesloten en uiterlijk maandag 4 januari weer geopend.
* Bovengrondse glasbakken worden op donderdag 31 december uit de wijken verwijderd en in week 1 en 2 weer teruggezet.

Wij verzoeken u vriendelijk en dringend geen afval bij de gesloten of verwijderde containers neer te zetten. Wilt u dit tijdelijk thuis verzamelen? Wij beseffen dat deze maatregel ongemak kan veroorzaken en vragen uw begrip hiervoor.