Werkbeurs levert resultaat op


Johan van Kalmthout

WSP Werkcentrum Brabantse Wal & Samen in de Regio, de organisatoren van de Werkbeurs die op 1 oktober in Het Groot Arsenaal plaats heeft gevonden, hebben goed nieuws! Het eerste succes kan namelijk alvast bekend gemaakt worden!

Tijdens de Werkbeurs presenteerden werkgevers zich aan potentiele kandidaten. Het idee achter dit event is om zo veel mogelijk serieuze werkzoekenden te bereiken uit de hele regio en daaronder vallen zelfs Zeeland en Belgie.

Sinds december is een productiemedewerker / beslagman gestart bij Dawn Foods te Steenbergen. De heer is zijn hele leven banketbakker geweest en sinds twee jaar weer werkzoekende. "Dit is volgens hem, gezien zijn leeftijd van 60 jaar, niet makkelijk maar hij gaf het toch weer een kansje op de
werkbeurs. Nadat hij die dag met Start People en Dawn Foods heeft gesproken heeft hij besloten te solliciteren bij ons op de functie van Ervaren Industrieel Banket Bakker. Omdat hij geen ervaring heeft met industrieel banketbakken kwam hij hier helaas niet voor in aanmerking maar heb ik hem
ingezet als beslagmedewerker zodat hij een nieuwe uitdaging kan combineren met zijn passie en liefde voor het bakkersvak. Geen vaste baan van 40 uur maar hij is er wel ontzettend blij mee", aldus Amanda Verheezen namens Start People.