Praat u met ons mee?


Joyce Burggraaf

Wij nodigen u van harte uit om mee te praten en mee te denken over drie onderwerpen: veiligheid, leefbaarheid en het sociaal domein. De bijeenkomst is op donderdag 10 december van 19.30 - 21.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis Uithoorn

Wat zijn de onderwerpen?

We willen graag met u van gedachten wisselen over drie onderwerpen:

1. Sociaal domein: begin dit jaar is de gemeente verantwoordelijk geworden voor de jeugdzorg, de participatiewet (werk&inkomen) en de Wmo. We zijn nu bijna een jaar verder en wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen.
2. Leefbaarheid: de betrokkenheid van inwoners bij hun buurt groeit. Hoe zorgen we ervoor dat de betrokkenheid verder toeneemt en welke rol kunt u daarin spelen?
3. Veiligheid: Het gaat goed met de veiligheid in Uithoorn. Dat willen we graag zo houden. Daar vertellen wij u deze avond meer over. Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom horen wij graag van u welke thema's aandacht moeten krijgen de komende jaren. En hoe kunnen we dat
aanpakken?

Komt u ook?

U kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven door voor vrijdag 4 december een mail te sturen naar: gemeente@uithoorn.nl o.v.v. bewonersbijeenkomst 10/12/2015. We hopen op uw aanwezigheid!