Unive Gym Gala, mis het niet


8 december 2015

Unive Gym Gala, mis het niet

Beste nu de laatste tickets voor zaterdag 19 december

Logo Unive gym gala

Spelen met de wetten van de zwaartekracht op de opzwepende tonen van een DJ, dat is het Unive Gym Gala 2015. Bewonder acrobatiek van wereldklasse, ontmoet je favoriete turn(st)er en kom zelf in beweging op het grote beweegplein!

Nog maar twee weken en dan barst het Unive Gym Gala los. Op zaterdag 19 en zondag 20 december is de 19e editie van dit spektakel in het Topsportcentrum Almere. Het spetterende thema van dit jaar luidt 'The Flying Superstars'!

Een groep Superkids uit Denemarken vliegt als rode draad door het prgramma. Dansen, zingen, turnen...ze kunnen het allemaal. Naast de Deense superkids zijn er nog meer bijzondere acts uit binnen-en buitenland. Denk aan de wereldkampioen tumbling, de spectaculaire acrogroep uit Belgie, de
Superkids van het populaire RTL-programma en de vier Duitsers met een trampolineact. Verder zijn ook de Nederlandse WK-toppers aanwezig in Almere. Je kunt dus niet alleen van de show genieten maar ook handtekeningen van deze helden scoren. Kortom, dit mag je niet missen.

Bestel nu de laatste tickets voor de voorstellingen op zaterdag 19 december en zorg dat je erbij bent in het Topsportcentrum Almere.
De voorstelling van zondag 20 december is uitverkocht.