Wegafsluiting Maasdijk nabij steenfabrieken in Aalst


Laatste update: 8 december 2015.

Op vrijdag 11 december vanaf 07.00 uur tot zaterdag 12 december 18.00 uur sluiten we de dijk ter hoogte van de steenfabrieken in Aalst af. Samen met Waterschap Rivierenland verstevigen we de dijk en passen we de rijbaan aan.

Om de overlast te beperken sluiten we de dijk zo kort mogelijk af en werken we ook tijdens de sluitingstijden van de steenfabriek.

Verkeersomleiding

Het verkeer kan door de wegafsluiting via Nederhemert-Noord de fabrieken bereiken. De omleiding gaat via de Molenstraat.

Planning

Op de dijk komen ankers en er komt een wegversmalling. In de week voor kerst sluiten we de dijk nogmaals 3 dagen af. We werken de dijk dan af. Na de jaarwisseling passen we het asfalt aan en leggen we de wegversmalling aan, ook dan is de weg naar verwachting een dag afgesloten. De voortgang
van het werk hangt af van het weer. Zodra we de dijk opnieuw afsluiten krijgen bewoners van de Maasdijk een brief van de aannemer met aanvullende informatie.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op onze pagina Wegwerkzaamheden. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met de afdeling Realisatie en Beheer via telefoonnummer 14 0418 of met de afdeling beheer en onderhoud van Waterschap Rivierenland via telefoonnummer (0344) 64 90 90.