Politie komt met Mobile Media Lab naar Middelburg


Politie komt met Mobile Media Lab naar Middelburg

Laatste update:
08-12-2015 | 13:08

Middelburg - Op zaterdag 19 december van 11.00 tot 17.00 uur staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Markt in Middelburg. Het is de allereerste keer dat deze onderzoeksruimte op wielen de provincie Zeeland aandoet.

Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van bewoners met de digitale dienstverlening van de politie.

Luisteren

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de digitale dienstverlening van de politie, zoals: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app? De
burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

Mobile Media Lab

In gesprek over communicatie

In Middelburg wil de politie onder andere met enkele Middelburgse wijkagenten over social media, aangifte doen, wijkagenten en Burgernet met de buurtbewoners in gesprek. Vooral alle inwoners van Walcheren zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. U bent van 11.00 tot 17.00 uur op de
Markt van harte welkom in het Mobile Media Lab.