Inclusief ondernemen: Spotlight met Bert van Boggelen

30 november 2015

De kwartiermaker van De Normaalste Zaak is dinsdag 8 december te gast in Spotlight. Waarom vindt hij het belangrijk op te komen voor mensen met een beperking? Wat is zijn drive?

De Normaalste Zaak

Bert van Boggelen is kwartiermaker van de Normaalste Zaak, een organisatie die bedrijven enthousiasmeert, ondersteunt en helpt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Niet omdat ze een liefdadigheidsinstelling zijn - ook bij hen moet de schoorsteen roken -, maar omdat iedereen er bij hoort en er geen `normaal' bestaat. Kwestie van perspectief.

Inclusief ondernemen: hoe doe je dat?

Van Boggelen vertelt in Spotlight over zijn ervaringen met inclusief ondernemen. Een inclusieve ondernemer heeft oog voor de mogelijkheden van de werknemer met een beperking in relatie tot de arbeid. Hij richt het werk zo in dat ook deze werknemer zijn mogelijkheden optimaal kan inzetten. Een inclusief ondernemer heeft primair een financiele doelstelling; er moet geld verdiend worden, ook door de werknemer met een beperking.

Voor wie?

Spotlight is een programma voor alle studenten van Windesheim en daarbuiten, en voor andere geinteresseerden bij Windesheim. Het programma duurt van 15.00 - 16.00 uur en je krijgt de gelegenheid om zelf jouw vragen te stellen aan Bert van Boggelen.

Praktische informatie

* Datum: dinsdag 8 december 2015

* Tijd: 15.00-16.00 uur

* Locatie: Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle (G0.28 - De Zeepkist)

* Aanmelden: windesheimindialoog.nl * De entree is gratis