Tweak biedt nu ook in Deventer 1000 Mbit via glasvezel

dinsdag 8 december 2015 14:30

Dit is een origineel bericht van Tweak

Internetaanbieder Tweak biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om 1.000 Mbit glasvezel internet te bestellen in Deventer. Na Almere, Enschede, Dronten en Leeuwarden is Deventer de vijfde regio in Nederland waar Tweak supersnel internet uitrolt. Tweak zorgt met haar eigen netwerk voor een alternatief voor de grote glasvezeloperators in Nederland.

Tweak is de eerste internetaanbieder die de snelheid van 1.000 Mbit nu ook in Deventer, Rijssen, Holten, Wierden en Haaksbergen aanbiedt. Huishoudens in omringende plaatsen als Enter, Ridderspoor, Diepenveen, Bathmen en Schalkhaar zijn ook aan te sluiten. Via een postcodecheck op de website van Tweak kunnen inwoners in al deze nieuwe plaatsen vanaf vandaag controleren of de snelheid ook op hun adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen.

Half miljoen huishoudens

Ruim 73.000 nieuwe adressen krijgen nu de mogelijkheid om ook te kiezen voor glasvezel internet. In het nieuwe gebied worden 35 wijkcentrales aangesloten op het netwerk van Tweak. In de vijf regio's waar Tweak verkrijgbaar is, zijn inmiddels 307.154 huishoudens in de gelegenheid een abonnement van 1000 Mbit te nemen. Ter introductie met een bijzonder aanbod: een jaar lang voor een euro per dag. In 2016 is het de wens van Tweak om supersnel internet aan te kunnen bieden aan meer dan een half miljoen huishoudens.

Wie kiest voor glasvezel van Tweak kan overigens rekenen op een compleet aanbod: snel internet, telefonie en tv van Sparql met HBO standaard in het basispakket. Tweak verwacht de eerste aansluitingen rond 1 februari 2016 op te kunnen leveren aan bestaande en nieuwe klanten.

Verbinding van de toekomst

Snel internet is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor de techneut die alles uit zijn verbinding haalt, de downloader die het hele internet leegtrekt of de gamer die rekent op een foutloze verbinding. Snel internet heeft ook zijn voordelen voor liefhebbers van Netflix en You Tube, of bij het maken en opslaan van back-ups. Reden voor Tweak om in te zetten op glasvezel, de verbinding van de toekomst, met snelheden tot 1 Gbps ofwel 1.000 Mbit. Slome streams, haperende downloads en vertragingen in online games zijn verleden tijd, zelfs als je met het hele gezin tegelijk online bent.

Klein en onafhankelijk

Tweak is een klein en onafhankelijk familiebedrijf uit de polder. In 2002 opgericht door echte tweakers: fanatiekelingen uit de community rond Tweakers.net die niets liever wilden dan zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om internettoegang. Onafhankelijk van de grote partijen doen wat je zelf nodig vindt, dat is waar Tweak nog steeds voor staat. Niet meer alleen voor die echte tweakers, nu ook voor iedereen die prijs stelt op de nieuwste technieken voor een eerlijke prijs, zonder beperkingen. Tweak wil een onafhankelijke marktpositie veroveren ten opzichte van de internetreuzen.

*

*

*

*