Workshoppen.nl - het eerste workshopsbureau van Nederland


Almere, 20151209 -- Al jaren workshoppen medewerkers van bedrijven zich helemaal suf tijdens personeelsuitjes en trainingsdagen. Voor bedrijven is het vaak lastig om op internet professionele instructeurs te vinden voor de uitvoering van deze workshops. Daarom begon Robert de Vries de website www.workshoppen.nl.

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen in het bedrijfsleven: workshops. In Nederland boeken elke dag tal van bedrijven workshops voor teambuilding, fun en ook om daadwerkelijk een bedrijfsdoel te behalen. Heel ondernemend Nederland doet deze kerst weer mee aan een kookworkshop of een workshop kerststukjes maken en straks in het begin van 2016 gaat iedereen massaal aan de inspirerende workshops om al het personeel weer gemotiveerd te laten beginnen aan het nieuwe jaar.

Het vinden van een geschikte en bovenal professionele workshop blijkt in de praktijk erg lastig. Op internet wordt enorm veel aangeboden, maar je komt al snel uit bij papa en mama bedrijfjes die naast hun kantoorbaan ook workshops geven. Helaas blijkt de kwaliteit van deze workshops in de praktijk erg tegen te vallen. Met dat in gedachten begon de bekende ondernemer uit Almere Robert de Vries met het eerste workshopsbureau van Nederland, genaamd Workshoppen.nl.

Uitsluitend professionele workshops
Workshoppen.nl is het eerste en grootste workshopbureau van Nederland. Wij bieden het meest verrassende en inspirerende, en ook het grootste aanbod in workshops. Met tienduizenden bezoekers per maand en ruim 20.000 offerteaanvragen per jaar mag Workshoppen.nl zich marktleider noemen in zijn vakgebied.

Workshop Keurmerk
Om de kwaliteit te garanderen van alle workshopinstructeurs die aangesloten zijn bij Workshoppen.nl heeft het bedrijf zelf het Workshop Keurmerk geĂŻntroduceerd. Op internet worden duizenden workshops aangeboden. Bedrijven, instellingen en consumenten boeken steeds vaker workshops online en moeten een aanbieder beoordelen op basis van zijn website. Door de toenemende populariteit van workshops ontstaat er ook steeds meer wildgroei in de markt. Zo zijn er onervaren bedrijfjes die workshops aanbieden, puur en alleen om daar makkelijk geld mee te verdienen. Het Workshop Keurmerk geeft de garantie dat de houder van dit keurmerk professioneel en betrouwbaar is en opereert vanuit een passie voor zijn vak.