Leren van verhalen over jeugdhulp


Geplaatst: 4-12-2015

In 2015 is de gemeente verantwoordelijk geworden voor jeugdhulp. Graag blikt de gemeente samen met u terug op dit overgangsjaar, want je bent nooit te oud of te jong om van elkaars verhalen te leren. In deze bijeenkomst kunt u in gesprek gaan met andere ouders/jongeren. U kunt uw verhaal delen
met wethouders, ambtenaren en jeugdhulpverleners. Door het delen van de ervaringen kunnen we samen de jeugdhulp verbeteren.

Waar en wanneer is de bijeenkomst?

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 januari, van 08.30 uur tot 16.00 uur in Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2 te Etten-Leur.

Hoe meldt u zich aan?

Aanmelden kan tot 11 december met een mail naar m.monsieurs@roosendaal.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel. Vermeld bij uw aanmeldingen dat u komt als ouder of jongere en uw leeftijd. Als bedankje voor uw bijdrage biedt de gemeente u een VVV-bon ter waarde van EUR 25,- aan.

Bijeenkomst van 9 gemeenten in West-Brabant West

Gemeente Moerdijk organiseert deze bijeenkomst samen met de gemeenten in West Brabant West: Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.