dec 15 Bijeenkomst 'Het jaar 2014... NBA, Antonio Vivaldistraat 2-8,..


15 december 2015 NBA, Antonio Vivaldistraat 2-8, 1083 HP te Amsterdam

Op dinsdag 15 december 2015 organiseert de NBA de bijeenkomst `Het jaar 2014 verslagen' ter gelegenheid van de verschijning van de twintigste editie van deze uitgave.

Tijdens deze bijeenkomst presenteert de voorzitter van de redactie de resultaten van het onderzoek naar de praktijk van de jaarverslaggeving in Nederland en Europa. Naast een algemene samenvatting van het onderzoek komen in afzonderlijke presentaties verschillende thema's uit het onderzoek aan
bod.

Dagvoorzitter is Henk Langendijk (hoogleraar Externe Verslaggeving aan Nyenrode Business Universiteit en Universiteit van Amsterdam).

Porgramma

16.00 uur Opening door dagvoorzitter

16.05 uur Samenvatting van het onderzoek en de belangrijkste conclusies door de voorzitter van de redactie Ruud Vergoossen (partner BDO Accountants & Adviseurs en hoogleraar Nyenrode Business Universiteit en Maastricht University).

16.20 uur Uitreiking eerste exemplaar "Het jaar 2014 verslagen" aan Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) en speech Hans de Boer.

16.35 uur Invloed invoering IFRS11 Joint Arrangements, auteurs Ronald de Feijter (werkzaam bij Bureau Vaktechniek Accountants KPMG) en Leo van der Tas (werkzaam bij EY en hoogleraar Financiele Verslaggeving Universiteit Tilburg).

16.50 uur How do current Integrated Reports align with the <IR> Framework?, auteurs Henk Langendijk, Paul Hurks (werkzaam bij de NBA en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam) en Kavita Nandram (werkzaam bij PWC en verbonden aan de Universiteit van Amsterdam).

17.10 uur Belastingen over de winst van de Nederland genoteerde ondernemingen, auteurs Jan Backhuijs (director bij Bureau Vaktechniek Accountants van PWC), Wietse de Heer (werkzaam bij PWC en verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Ralph ter Hoeven (werkzaam bij Deloitte en
hoogleraar Externe Verslaggeving Rijksuniversiteit Groningen).

17.25 uur Afsluitende paneldiscussie naar aanleiding van presentaties en aan de hand van stellingen olv dagvoorzitter Henk Langendijk.

18.00 uur Einde bijeenkomst met aansluitend borrel.



Locatie en aanmelden
Locatie: NBA, Antonio Vivaldistraat 2-8, 1083 HP te Amsterdam.
Aanvang:16.00 uur; ontvangst vanaf 15.30 uur met koffie en thee.
PE-uren: 2
Kosten: aan deelname aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden en alle aanwezigen ontvangen een exemplaar van `Het jaar 2014 verslagen'.

Aanmelden

Download als pdf Print Verstuur
Tweet dit Deel dit op LinkedIn