Vrijwilligers en sponsors bedankt!


Wat hebben we toch fantastische bedrijven en inwoners in onze gemeente! Veel mensen hebben een steentje bijgedragen aan de crisisnoodopvang voor vluchtelingen in De Muiter. Zij boden zich aan als vrijwilliger of tolk. Ook veel bedrijven wilden helpen. Zij boden ons kosteloos diensten of
producten aan.

Op dinsdag 8 december vertrokken de vluchtelingen bij de MuiterZo zorgde Moeijes transport voor het vervoer van de spullen die nodig waren in De Muiter. De Boer & van der Weijde sponsorde bekers, roerstaafjes en suikerklontjes en ook van Holland Select Zaden kregen we bekers. Elhoek Metaal en
DA Verberne gaven tandenborstels weg, van het Wapen van Medemblik kregen we koek en van de PCI van de Martinus Parochie in Medemblik kregen we vuilniszakken en thee.

We ontvingen een financiele bijdrage van de Ondernemingsvereniging Wognum-Nibbixwoud, Mantel&Overtoom notarissen, Westfriesland Dakbedekkingen BV, de Medemblikker Bedrijven Groep en van autobedrijf Botman.

Pop Vriend Seeds heeft een dag een springkussen neergezet, van Bouwbedrijf Botman kregen we speelgoed en van PC Reclame voetballen. De Kledingbank Medemblik heeft vluchtelingen kleding gegeven.

Ook inwoners kwamen naar De Muiter en brachten daar cadeaus, kleding, fruit, snoep, koek, toiletartikelen, toilettassen, etc.

Aan iedereen die hulp heeft aangeboden: Heel erg bedankt!