Landelijk seminar Inkoop Veiligheidsregio's op 4 februari


9 december 2015

WordleVan inbesteden tot slim contracteren en van aansprakelijkheid tot rechtmatigheidstoetsen. Actuele onderwerpen, zoals de pittige conclusies van de commissie over de Fyra-aanbesteding, worden afgewisseld met workshops op inkoopthema's. Vijftien workshops, afgewisseld met plenaire sessies
en voldoende ruimte om te netwerken en kennis te delen en uit te wisselen. Dat is het programma voor 4 februari 2016 en we hopen dat je er bij bent.

Voor de tweede keer organiseren wij: de Vakgroep Inkoop Brandweer Nederland, samen met het FLIB (Faciliteit landelijke inkoop Brandweer) en het IFV een seminar voor inkopers werkzaam bij de veiligheidsregio's. Ook juristen, projectleiders en andere betrokkenen uit de veiligheidsregio's die te
maken hebben met inkoop(processen) en bijgespijkerd willen worden over de laatste ontwikkelingen, zijn van harte welkom.

Het programma

Het seminar vindt plaats op het IFV in Arnhem en start rond 9.30 tot circa 16.00 uur. De workshops worden in twee rondes gegeven. Klik hier voor het volledige programma, de workshops en de wijze van aanmelden.

Kosten

Er zijn geen kosten aan dit seminar verbonden. Wel gaan we ervanuit dat je komt als je je hebt aangemeld. Wij stellen het zeer op prijs dat, mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, je ons dit bijtijds laat weten.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het FLIB op brandweernederland.nl/flib.