Fotowedstrijd Gemeentegids 2016. Doet u ook mee?


Fotowedstrijd Gemeentegids 2016. Doet u ook mee?
17-11-2015 Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe gemeentegids? Pak dan uw camera en maak de winnende foto!
Eind april 2016 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente West Maas en Waal. Deze keer willen we de gids niet alleen voor u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto's een plaats krijgen in de gemeentegids.

Hoe doet u mee?

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur dan uw foto(`s) voor 10 januari 2016 naar sjansen@westmaasenwaal.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en adresgegevens.

Prijzen

De drie winnende foto's worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van EUR 75,- (eerste plaats), EUR 50,- (tweede plaats) en EUR 25,- (derde plaats). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media, de uitgever van de gids. Ook de beste overige inzendingen krijgen
een plekje in de gemeentegids.

Spelregels

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd? Houd u dan rekening met de volgende spelregels:

* Alleen inwoners van de gemeente West Maas en Waal kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.
* Per persoon mogen maximaal twee eigen foto's worden ingeleverd.
* Medewerkers van de gemeente West Maas en Waal zijn uitgesloten van deelname.
* De foto's moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
* De gemeente West Maas en Waal kan de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het
burgerjaarverslag, etc.
* Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto's.

Winnaars

Een jury, bestaande uit diverse medewerkers van de gemeente, beoordeelt de inzendingen. De winnende foto's worden in de tweede week van januari 2016 bekend gemaakt. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Sandra Jansen via sjansen@westmaasenwaal.nl of 14 0487.