KLM: Informatiesessie Mobiliteitsafspraken 2015


KLM: Informatiesessie Mobiliteitsafspraken 2015

Geplaatst op 09 december 2015
[IMG]

Helpdesk KLM

Het is nog steeds mogelijk om je vragen over het onderhandelingsresultaat Mobiliteitsafspraken 2015 te stellen bij de KLM Helpdesk van De Unie (per mail of telefonisch op 0345-851 430).

Contact met onderhandelingsdelegatie

Daarnaast organiseert De Unie een online informatie sessie.

Op maandag 14 december a.s. van 13:00 tot 15:00 uur kunnen de leden vragen stellen of opmerkingen doorgeven aan de leden van de cao onderhandelingsdelegatie van De Unie. Je kunt live chatten via www.unie.nl/klm of je telefonisch laten doorverbinden via de KLM Helpdesk (0345-851 430).

Guus Ottenhof (BTS Platform), Piet-Hein van Walderveen (Inflight Grond), Erik Zwart (E&M), Onno Groen (E&M) en Joop Hofland (De Unie) staan dan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Telefonisch kan het uiteraard voorkomen dat alle leden in gesprek zijn, je zult dan op een later moment door een
van hen teruggebeld worden.

Protocol en bijlagen

De afspraken die wij hebben gemaakt zijn vastgelegd in het protocol en de bijlagen die daarbij horen. Hier kun je de volledige tekst vinden.

Stemmen

De leden hebben hier bericht over gekregen.

Vragen stellen

Uiteraard kunnen we ons goed voorstellen dat medewerkers vragen hebben over deze afspraken. Ze kunnen daar mee terecht bij KLM Helpdesk van De Unie via een email bericht of telefonisch op 0345 - 851 430.



Informatie

Sectoren: Dienstverlening
Geplaatst in: Actueel Nieuws