Nominaties ‘RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2015’ bekend

Persbericht Driebergen, 9 december 2015

Nominaties ‘RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2015’ bekend

Gasten van RECRON groepsaccommodaties konden afgelopen maanden stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2015’. Iedere gast kon stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf. De stembus is gesloten en nu zijn er vijf landelijke nominaties bekend. In willekeurige volgorde:

Groepsaccommodatie De Duiventil (Nunspeet, Gelderland)

Groepsaccommodatie De Vilt (Beugen, Noord-Brabant)

Vakantie Meerlo (Meerlo, Limburg)

Groepsaccommodatie Huis in ’t Veld (Lettele, Overijssel)

Groepsaccommodatie De Clinge (Zeegse, Drenthe)

Tijdens de Studie tweedaagse Groepsaccommodatie van RECRON op 2 en 3 februari 2016 zal de prijsuitreiking plaats vinden en wordt een van deze vijf bedrijven als winnaar van de ‘RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2015’ bekend gemaakt.

Gasten van de verschillende bedrijven hebben gestemd, maar daarnaast ook hun mening gegeven over de gastvrijheid, de ruimte in en om de groepsaccommodatie, de hygiëne, de mogelijkheid voor eten en drinken en de omgeving/activiteiten van het bedrijf. Deze ervaringen van gasten worden meegewogen en later uiteraard ook met de genomineerden gedeeld. Ook de grootte van de groepsaccommodatie wordt meegewogen bij de totaalscore.

Noot voor de redactie

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers in Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche. RECRON zorgt dat de recreatieondernemer verantwoord kan ondernemen. Indirect komt RECRON hiermee ook op voor het welzijn van de medewerkers in de branche en de consumenten.