Glassdoor kondigt de Employees' Choice Award Winners aan ter erkenning van de beste werkplaatsen in 2016

Airbnb, Bain & Company en Guidewire nemen de topplaatsen in bij grote werkgevers; Madwire gaat met de eer lopen bij de kleine & middelgrote bedrijven

MILL VALLEY, CA--(Marketwired - Dec 9, 2015) - Glassdoor, de meest transparante jobs en rekrutering marktplaats in de wereld, heeft de winnaars aangekondigd van hun achtste jaarlijkse Employees' Choice Awards die de beste werkplaatsen in 2016 belonen in heel Noord-Amerika en delen van Europa. In tegenstelling tot alle andere werkplaats bekroningen zijn de Glassdoor Employees' Choice Awards uitsluitend gebaseerd op de input van werknemers die vrijwillig feedback geven door een bedrijfsrecensie in te vullen over hun functie, werkomgeving en werkgever tijdens het voorbije jaar.

Dit jaar heeft Glassdoor zijn Employees' Choice Awards programma uitgebreid om zes categorieen te omvatten waarbij de beste werkplaatsen worden beloond in de V.S., Canada, VK, Frankrijk en Duitsland. Er zijn twee categorieen in de V.S.: De 50 beste werkplaatsen (bekroning van werkgevers met 1.000 werknemers of meer) en 50 beste kleine & middelgrote bedrijven om te werken (bekroning van werkgevers met minder dan 1.000 werknemers). Winnaars worden gerangschikt op basis van hun algemene beoordeling tijdens het voorbije jaar. (Beoordelingen op basis van een schaal van 5 punten: 1,0=heel ontevreden, 3,0=OK, 5,0=heel tevreden):

De top vijf Beste werkplaatsen in 2016 zijn:

1. Airbnb (#1, 4,6 beoordeling)

2. Bain & Company (#2, 4,6 beoordeling)

3. Guidewire (#3, 4,5 beoordeling)

4. Hubspot (#4, 4,4 beoordeling)

5. Facebook (#5, 4,4 beoordeling)

De top vijf Beste kleine & middelgrote bedrijven om voor te werken in 2016 zijn:

1. Madwire (#1, 4,9 beoordeling)

2. Grand Rounds (#2, 4,9 beoordeling)

3. CloudLock (#3, 4,9 beoordeling)

4. Instructure (#4, 4,9 beoordeling)

5. WillowTree (#5, 4,7 beoordeling)

"De Glassdoor Employees' Choice Awards zijn de enige werkplaats bekroningen die werkgevers erkennen waar werknemers graag werken die uitsluitend gebaseerd zijn op de authentieke stem van de mensen die een bedrijf het beste kennen - de werknemers. Voor iedereen die hoopt een job en een bedrijf te vinden waar ze van houden, behoren deze bedrijven tot de allerbeste omdat ze uitstekende werkomgevingen en bedrijfsculturen bieden," zei Robert Hohman, Glassdoor CEO en medeoprichter. "Ik ben trots deze bekroningen uit te breiden in heel Noord-Amerika en delen van Europa dit jaar en de 2016 Glassdoor Employees' Choice Awards winnaars te kunnen vieren met hun enorme succes."

De Glassdoor lijst van 50 beste werkplaatsen in 2016 rangschikt winnende werkgevers in uiteenlopende industrieen, van technologie, consulting, toerisme, kleinhandel, horecadiensten en meer. Airbnb (#1, 4,6 beoordeling) behoort tot de 13 werkgevers die van start zijn gegaan als Beste werkplaatsen dit jaar, samen metExpedia (#16, 4,1 beoordeling), Delta Air Lines (#21, 4,0 beoordeling) en Red Bull (#46, 3,9 beoordeling), samen met anderen. Google, vorig jaar de nr. 1 werkgever met een 4,5 beoordeling, rangschikt nr. 8 dit jaar met een beoordeling van 4,3 en is een van slechts vier werkgevers die gedurende 8 opeenvolgende jaren op deze lijst verschijnen. Andere bedrijven die de lijst gehaald hebben sinds het begin van 2008 omvatten: Bain & Company (#2, 4,6 beoordeling), Apple (#25, 4,0 beoordeling) en Chevron (#39, 4,0 beoordeling).

Op de 2016 lijst van de 50 beste kleine & middelgrote bedrijven om voor te werken, zijn de 5 werkgevers allemaal nieuwkomers op de lijst.

Wanneer een werknemer een bedrijfsrecensie indient op Glassdoor wordt hij/zij gevraagd zijn/haar opinie te geven over een aantal van de beste redenen om te werken voor hun werkgever (positief), eventuele nadelen (negatief) en ze worden aangemoedigd advies te geven aan het management. Werknemers worden ook gevraagd te oordelen hoe tevreden ze zijn met hun werkgever algemeen, hun CEO te beoordelen en vijf belangrijke attributen van de werkplaats te beoordelen, inclusief carrieremogelijkheden, salaris & voordelen, cultuur & waarden, kaderleden en de werk-leven balans. Werknemers worden bovendien gevraagd of ze hun werkgever zouden aanbevelen aan een vriend en wat hun opinie is over de bedrijfsperspectieven van de werkgever in de volgende zes maanden. Winnaars van de Employees' Choice Award winners voor de 2016 beste werkplaatsen en de beste kleine & middelgrote bedrijven om voor te werken worden bepaald op basis van het Glassdoor bedrijfseigen algoritme dat rekening houdt met het aantal, de kwaliteit en de consequentie van de door Glassdoor goedgekeurde bedrijfsrecensies gedeeld door in de V.S. gebaseerde werkgevers tussen 3 november 2014 en 1 november 2015. De werkgevers die worden overwogen voor de uitvoerige lijst moeten minimum 75 recensies ontvangen hebben, en bedrijven die worden overwogen voor de kleine & middelgrote lijst moeten minimum 25 bedrijfsrecensies hebben ontvangen tijdens de overwogen periode. Om de rapportering te vereenvoudigen, worden beoordelingen afgerond tot het dichtstbijzijnde tiende, hoewel berekeningen tot duizendsten gaan om de definitieve rangschikking te bepalen. De volledige rapport methodologie is hier beschikbaar en kan worden gedownload: https://glassdoor.box.com/BPTW16Methodology

DE 2016 WINNAARS: Alle winnende werkgevers in de zes categorieen dit jaar zijn te vinden op:

o 50 beste werkplaatsen - V.S.

o 50 beste kleine & middelgrote bedrijven om voor te werken - V.S.

o 25 beste werkplaatsen - Canada

o 25 beste werkplaatsen - VK

o 10 beste werkplaatsen - Frankrijk

o 10 beste werkplaatsen - Duitsland

VIDEO & MULTIMEDIA PRODUCERS/EDITORS: Raadpleeg de onderstaande links om video interviews in te sluiten die aantonen wat werknemers en kaderleden van een aantal van de winnende werkgevers vertellen over hun werkplaatsen

o VIDEO: In Airbnb (#1, V.S. grote bedrijven)

o VIDEO: In Madwire (#1, V.S. kleine & middelgrote bedrijven)

o VIDEO: In Earls Kitchen + Bar (#1, Canada)

o VIDEO: In Expedia (#1, VK)

Foto's van de werkplaats/het kantoor en commentaar van de werknemers over de winnende werkgevers zijn ook beschikbaar op aanvraag. Ons e-mailadres: pr@glassdoor.com.

Over Glassdoor

Glassdoor is de meest transparante vacature en carriere marktplaats die de wijze veranderen waarop mensen een baan zoeken en hoe bedrijven toptalent rekruteren. Glassdoor combineert gratis en anonieme feedback, beoordelingen en salaris inhoud met vacatures om werkzoekenden te helpen de beste banen te vinden en belangrijke vragen te behandelen die naar voor komen tijdens het zoeken naar een baan, de sollicitatie, het sollicitatiegesprek en de onderhandelingsfases van de tewerkstelling. Glassdoor biedt werkgevers rekrutering en werkgever merkbekendheid oplossingen om kwalitatief hoogstaande kandidaten te helpen aantrekken aan een fractie van de kost van andere kanalen. Glassdoor beheert bovendien een van de meest populaire job apps op iOS en Android platformen. Het bedrijf werd opgestart in 2008 en het heeft ongeveer $160 miljoen ingezameld van Google Capital, Tiger Global, Benchmark, Battery Ventures, Sutter Hill Ventures, DAG Ventures, Dragoneer Investment Group en anderen.

Glassdoor is een geregistreerd handelsmerk van Glassdoor, Inc.

Media contactpersonen:

Noord-Amerika:

Scott Dobroski

(415) 847-4622

Allison Berry

(650) 799-2676

pr@glassdoor.com

Europa:

Joe Wiggins

+44 (0)7767 362 533

pr@glassdoor.com

HUG#1972500

Glassdoor.com1 Harbor Drive, CA 94965-1434 Sausalito, United States