‘The Voice of Holland’ op bezoek bij Mediasaloon Zeewolde


Zeewolde, 20151210 -- Het populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’ heeft op dinsdag 8 december j.l. televisieopnames gemaakt in de geluidsstudio van Mediasaloon in Zeewolde. Het team van Ali B besloot deze dag de studio in te duiken voor een coaching sessie met de overgebleven kandidaten Brace en Ivar.

De twee zangers kregen tips en begeleiding voor hun optredens in de eerstvolgende uitzending van de talentenjacht op 11 december a.s.. De nummers werden daarna vakkundig opgenomen en gemixt door studiotechnicus Ferry Dinkelaar.

Alle verrichtingen van de coach en beide zangers werden nauwlettend op de voet gevolgd door televisiecamera’s. Ook werden er diverse interviews afgenomen. Naast twee camerateams waren de regisseur, enkele productieleden en een tweetal visagistes aanwezig om het geheel in goede banen te leiden.

Eigenaar & producer René Groeneveld van Mediasaloon kijkt met veel plezier en grote tevredenheid terug op deze dag: “Het afgelopen jaar is de studio flink verbouwd en is er hard gewerkt om de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden. Zowel Ali B als Brace en Ivar hebben bij hun bezoek te kennen gegeven het een zeer prettige studio te vinden. En dat geeft ons weer te kennen dat we klaar zijn voor de toekomst.”

De montage van de gemaakte televisieopnames is op vrijdag 11 december om 20.30u te zien tijdens de liveshow van ‘The Voice’ op RTL 4.