Partners Samen in de Regio schenken kersttas aan vrijwilligers van d..


Johan van Kalmthout

Begin december sloegen inbrekers hun slag bij voedselbank Goed Ontmoet te Bergen op Zoom. Zij namen een gedeelte van de kerstpresentjes mee, welke bestemd waren voor de vrijwilligers. Samen in de Regio en De Roosendaalse Uitdaging kwamen in actie. Zij vroegen hun partners om zich samen sterk
te maken voor de 140 vrijwilligers van de Voedselbank uit de regio Bergen op Zoom en Roosendaal.

Beide organisaties staan voor het maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio. Samen hoopten zij alsnog een manier te vinden om de vrijwilligers een gepast bedankje voor de feestdagen aan te bieden. En met succes!

Dankzij de hulp van beide netwerkorganisaties kunnen woensdagavond 16 december 140 vrijwilligers van de Voedselbank alsnog een kerstgeschenk in ontvangst nemen. Zowel bij Rabobank Zuidwest te Bergen op Zoom als bij het Parrotia te Roosendaal zal de overhandiging plaatsvinden.

Meerdere partijen waaronder Eco-Point, Het Markiezenhof, Rabobank Zuidwest, Cargill, Bakker Groffen hebben een bijdrage al geleverd voor de kersttas. Vanuit Roosendaal zijn nog niet alle partijen bekend, maar ICE World Roosendaal en DRV Accountants hebben al toegezegd een bijdrage te leveren.
Het kerstgeschenk zal persoonlijk overhandigd worden door wethouder Yvonne Kammeijer.

Voet