Slimme thermostaat voor winnares


11-12-2015

De winnares van de bespaartest Ilse Bianchi heeft uit handen van wethouder duurzaamheid Samir Bashara een waardecheque van 500 euro ontvangen. Deze kan ze besteden aan twee slimme thermostaten: een voor haarzelf en een tweede voor een vriend(in).

Iedereen die de laatste maanden op de site van Puur Hoorn de bespaartest heeft gedaan, heeft kans gemaakt op deze prijs. Dit keer was Ilse dus de gelukkige winnares.

Een slimme thermostaat is een 'groene' prijs waar je jarenlang plezier van hebt, want het helpt bij het energiezuinig verwarmen van je woning. Met deze dubbelprijs kunnen twee extra huishoudens op intelligente wijze besparen op hun energierekening.

Er zijn overigens nog veel meer manieren om zonder grote investeringen het comfort in je woning te verhogen. Kijk hiervoor op www.puurhoorn.nl of neem eens een kijkje in het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen, Kleine Noord 57 in Hoorn (naast hotel Petit Nord). Het Belevingscentrum is
ingericht als een woning met voorbeelden van allerlei maatregelen die je woning veiliger, zuiniger en comfortabeler maken.