Bespaar op uw zorgverzekering met de gemeentepolis


11 december 2015

Heeft u een laag inkomen of hoge zorgkosten? Gemeente Brummen heeft een speciale gemeentepolis. Hiermee kunt u enkele tientjes per maand besparen op uw zorgverzekering. En u bent gewoon verzekerd van goede zorg. De gemeentepolis is er voor alle inwoners van de gemeente Brummen met een inkomen
tot 150% van het sociaal minimum. Op deze speciale pagina leest u precies tot welk maandinkomen u mee kunt doen met de gemeentepolis. Ook vindt u hier meer informatie over de voordelen van deze verzekering.

Inloopbijeenkomsten

Op vrijdag 11 en 18 december zijn er inloopspreekuren over de zorgverzekering. Van 13.00 tot 16.00 uur kunt u dan binnenlopen in het Werkplein Activerium aan de Deventerstraat 46 in Apeldoorn. Medewerkers van zorgverzekeraar Menzis en de gemeente Apeldoorn beantwoorden hier uw vragen en geven
advies. Aanmelden voor de spreekuren is niet nodig. Houd u er wel rekening mee dat u misschien even moet wachten voordat u aan de beurt bent.

Busje

Heeft u geen vervoer naar Apeldoorn? Dan kunt u meerijden met het busje van Vervoer&Co. Omdat er beperkt plaats is, moet u zich wel van tevoren even aanmelden bij de gemeente: (0575) 56 82 33. U hoort dan meteen waar en hoe laat het busje vertrekt.