Asfalteren zuidzijde Oudeweg


* 11 december 2015

Volgende week worden werkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd aan de zuidzijde van de Oudeweg. Gedurende deze werkzaamheden is er op enkele momenten beperkt verkeer mogelijk van- en naar deze zijstraten aan de zuidzijde. (Voormalige Oudeweg, Minckelersweg, Jan van Krimpen-weg en Fustweg). De
werkzaamheden vinden buiten de spits plaats.

Geplande werkzaamheden

Maandag 14 december De asfaltwerkzaamheden van maandag hebben geen invloed op de huidige bereikbaarheid. De verbredingen van de (afgesloten) rijbaan worden dan geasfalteerd.

Dinsdag 15 december

Dinsdag vinden er asfaltwerkzaamheden plaats onder andere op de kruisingen met de Voormalige Oudeweg (Nedtrain), Minckelersweg, Jan van Krimpenweg en Fustweg. Tijdens deze werkzaamheden zijn er kortere momenten dat het verkeer geen doorgang kan vinden van, en naar deze zijstraten.
Bestemmingsverkeer kan al snel over het nieuwe werk heen rijden. De aanwezige verkeersregelaar geeft aanwijzingen over de bereikbaarheid ter plaatse.

Woensdag 16 en donderdag 17 december

Woensdag en donderdag wordt de bovenste laag van de rijbaan en een deel van het fietspad geasfalteerd. Tijdens de werkzaamheden ter hoogte van de kruisingen zijn er momenten dat er geen of zeer beperkt verkeer mogelijk is van, en naar de zijstraten. De aanwezige verkeersregelaar geeft
aanwijzingen over de bereikbaarheid ter plaatse. De Jan van Krimpenweg is gedurende deze werkzaamheden het beste via IKEA bereikbaar.

De uitvoering van de werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. De kans bestaat dat de werkzaamheden bij slechte weersverwachting niet door gaan.

Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.haarlem.nl/oudeweg of www.heijmans.nl/nl/projecten/oudeweg-haarlem/