Otravo wint Award for Innovative Entrepreneurship

Otravo wint Award for Innovative Entrepreneurship

Online reisorganisatie Otravo, van de merken WTC.nl en Vliegtickets.nl, heeft gisteren de *Award for Innovative Entrepreneurship* gewonnen. De award werd uitgereikt door de STAR Alliance-maatschappijen. Otravo is hiermee de onderneming met Best Strategy, Vision, Innovative Marketing & Customer Care en Out-of-the-box Thinking.

Otravo is de overkoepelende onderneming van de twee reisorganisaties WTC.nl en Vliegtickets.nl. In 2014 zijn beide organisaties gefuseerd. Deze succesvolle fusie is een toonbeeld van slim ondernemerschap en een van de hoofdredenen geweest voor het winnen van de prestigieuze award. Daarnaast speelde de explosieve groei mee, het exclusieve partnership met Air Miles en het vermogen van Otravo om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

"We zijn als directie en ondernemers enorm trots op onze groeiende organisatie. Deze award is een prachtige kroon op ons ondernemerschap van de afgelopen jaren*

Diederik Rus, directeur van Otravo

De uitreiking vond plaats op Schiphol en de award werd door Rudi Horn van United en Joost Hasperhoven van Air Canada overhandigd aan Otravo-directeur Diederik Rus en Mariela Prosee (Vliegtickets.nl).