AVEX breidt dienstenportfolio uit met PULSE Cloud Videoconferencing


BREUKELEN, 20151211 -- AVEX audiovisueel dienstverlener, breidt haar dienstenportfolio uit door een strategisch partnership met Videxio, internationaal aanbieder van innovatieve videoconferentiediensten in de cloud. Met de nieuwe dienst PULSE Cloud Videoconferencing hoeven organisaties niet langer te investeren in de benodigde videoinfrastructuur, maar betalen een maandelijks abonnementsbedrag of naar verbruik. Dankzij intelligente tools is starten eenvoudig en is iedereen binnen enkele minuten online.

De dienst ondersteunt videoconferencing systemen van onder meer Cisco, Huawei en Polycom. Gebruikers kunnen videovergaderen op een device naar keuze zoals een computer, tablet of smartphone. Ook wordt ondersteuning met Microsoft Lync / Skype voor Bedrijven en telefonisch inbellen met lokale inbelnummers in meer dan 50 landen aangeboden.

Rutger Zeldenrijk, Product Manager Services bij AVEX: “Deze nieuwe cloud dienstverlening biedt een hoge mate van flexibiliteit, geen langdurige contracten en op- en terugschaal mogelijkheden naar behoefte. De ondersteuning voor combinaties van videoconferencing ruimtes met Skype for Business gebruikers speelt bij vele AVEX klanten en is nu per direct beschikbaar.”

“Onze wereldwijde dekking en gegarandeerd videonetwerk zorgen voor een professionele en kwalitatief uitstekende video-ervaring”, vertelt Gustaaf Jansen, Regional Director Central Europe bij Videxio. “Samen met AVEX bieden we een unieke combinatie van audiovisuele en videoconferentie oplossingen met services, support en cloud dienstverlening. Dit stelt organisaties in staat om eenvoudig hun communicatie te verbeteren, sneller beslissingen te nemen en om geografisch verspreide teams samen te brengen.”

De nieuwe dienst zal worden aangeboden als PULSE Cloud Videoconferencing en is vanaf vandaag algemeen beschikbaar.



Noot voor redacties:

Over AVEX
AVEX levert audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. Als specialist op het gebied van beeld en geluid voorziet AVEX uiteenlopende ruimtes van de juiste oplossing. Ruim 170 medewerkers werken dagelijks aan de ontwikkeling en installatie van geavanceerde oplossingen voor onder meer vergaderruimtes, collegezalen, congreszalen, medische ruimtes, rechtszalen en control rooms. Met ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer biedt AVEX een integrale aanpak. Naast vaste installaties verzorgt AVEX ook alle audiovisuele ondersteuning bij evenementen. AVEX heeft in de afgelopen 27 jaar een brede klantenkring opgebouwd. Het bedrijf werkt met bewezen technologie, maar is met haar uitgebreide dienstenportfolio en in specifieke branches ook voorloper met innovatieve oplossingen. AVEX is gevestigd in Nederland, België en de UK. Meer informatie: www.avex.nl

Over Videxio
Videxio is video service provider. Samen met onze partners maken we het gemakkelijk voor organisaties van elke grootte om professionele videocommunicatie te gebruiken. De unieke architectuur en tooling van Videxio’s cloud-gebaseerde service zorgen ervoor dat individuele gebruikers en organisaties volledig operationeel kunnen zijn binnen enkele minuten. Videxio heeft hoofdkantoren in Oslo, Noorwegen en Reston VA, Amerika en sales kantoren verspreid over de wereld. Voor meer informatie, bezoek www.videxio.com.