CDA-ers brengen kerstgroet aan Haagse ouderen

12 december 2015 - Deze koude zaterdag bracht het CDA Den Haag een kerstgroet aan bewoners van een drietal Haagse verzorgingshuizen. De CDA-ers gingen in gesprek met de ouderen en gaven hen een plantje.

Naast CDA-zorgwethouder Karsten Klein, fractievoorzitter Danielle Koster, Michel Rogier en diverse Haagse CDA-vrijwilligers, was ook Tweede Kamerlid Hanke Bruins Slot aanwezig om de Haagse ouderen tijdens de donkere dagen op te vrolijken en met hen in gesprek te gaan.

Fractievoorzitter Danielle Koster: `'Met het brengen van een kerstgroet en het uitdelen van de plantjes proberen wij ouderen, die vaak juist in deze dagen eenzaam zijn, op te vrolijken en te laten weten dat wij er voor hen zijn.'' De CDA-vrijwilligers deelden meer dan 400 kerstplantjes uit.

De Haagse CDA-afdeling greep de gelegenheid aan om met diverse ouderen in gesprek te gaan over de zorg in Den Haag en over problemen als eenzaamheid waar veel ouderen in Den Haag mee te maken hebben. `'Wij willen graag weten hoe wij onze ouderen nog beter kunnen ondersteunen'', aldus Koster.