Henri van Beek ontvangt erepenning van de gemeente Oldebroek


14-12-2015: Henri van Beek, WHC clubman in hart en nieren, heeft op maandag 14 december uit handen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn de erepenning van de gemeente Oldebroek ontvangen.

Dit gebeurde tijdens de ledenvergadering van WHC. Eerst werd hij door de club zelf in het zonnetje gezet, door de benoeming tot erelid.

Waardering

Henri van Beek ontvangt de gemeentelijke erepenning voor zijn jarenlange inzet voor voetbalvereniging WHC. Van Beek is 23 jaar voorzitter geweest van de voetbalvereniging en zet zich nog steeds in voor de club, momenteel voor de activiteitencommissie. Ook heeft hij zich ingezet voor de Raad
van Toezicht. "Hij was een echte voorzitter die altijd op de club aanwezig was. Hij was de grondlegger van de club en heeft WHC gebracht tot waar ze ooit gekomen zijn", staat in de aanvraag voor de erepenning beschreven.

Burgemeester Hoogendoorn vult aan: "Henri van Beek heeft deze waardering meer dan verdiend. Hij was jarenlang het gezicht van WHC, binnen en buiten Wezep. Hij was er voor alles en iedereen. Een stabiele factor, gericht op doorontwikkeling van de club met veel gevoel voor sportieve prestaties.
WHC is terecht trots op hun drijvende kracht."

De gemeente reikt de Oldebroeker erepenning uit aan personen en organisaties die zich gedurende lange tijd op bijzondere wijze hebben ingezet voor de plaatselijke gemeenschap.